"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

Julannandag

Publicerad 2009-12-26 22:58:43 i Allmänt,

Idag var jag snäppet bättre än igår. Jag steg upp lite före tolv. Bra gjort. Jag låg och drog mig riktigt länge. Anledningen till att  jag kom mig upp var för att jag sku ut och gå med grannen. Det var elin. Jag tyckte det lät coolt med grannen. Då jag kom in kändes det som att käkbenen låst sig. Arma kallt.

Sandra var här ett par timmar ikväll. Jag tycker Polen känns klart. Men alltså vi ska till stan en sväng imorgon och försöka inhandla varsin radio. Man måste ha för att kunna höra på tolkningar. Allt sägs tydligen på polska. Jag fnyser. Om 30 000 människor samlas från många olika länder så talat man väl engelska?

Nu är som julen ganska över. Syskonen Rönn har fått Guitar Hero Rock Band så kanske det blir ett supergig snart.


Jag skriver alltid rubrik sist.

Publicerad 2009-12-25 22:26:24 i Allmänt,

Wohoo. Jag har gjort det igen. Idag steg jag upp kvart över ett. Jag försöker att inte ta det så hårt. Men det blir väl andra bullar nästa vecka. Jag hoppas vi får sova någonstans i alla fall. Polen here we come. Alltså jag vet inte alls vad jag skall förvänta mig. Egentligen är det ju lite vilt. Men jag kör hårt på sånt nuförtiden så kansstji itt e jäär naa.
Min jul var bra. som vanligt men ändå inte. Jag undrar var jag är nästa jul. Men seriöst, så ska jag aldrig ha mycket mat på mitt julbord. Helt på sant. (Mitt nya favvouttryck). Det är ju nästan lite jobbigt.

Det är skönt att ha julllov, men ack så snabbt det går. Den sjunde januari börjar jag min sista period i gymnasiet.
Och vårt julfestprogram. Det gick bra. Folk tyckte vi var jättebra. Jag vissta inte alls vad jag skulle förvänta mig före. Och vi hade två jätteinspirerande regissörer. Utan dem är det svårt. Helt på sant.

Men nu förbereder jag mig mentalt och fysiskt inför Polen. Tänk att jag reser dit två gånger inom åtta månader. Jag kom på just att man kanske ska packa också.
Hoppas vi syns snart. Life is not tedious.

Hur du väljer att ta det.

Publicerad 2009-12-11 12:14:36 i Allmänt,

julfestövningar.franskaprov.psykologiprov.hörförståelse.dansövningar.infilmningar.polenplaneringar.nådendal.
mötesvärdar.julstädning.inlämningsgrejer.försenade biblioteksböcker.räkningar.beslutsångest.

Men jag skrattar. Jag har bestämt att allting är en utmaning och jag ska lära mig själv och andra flera nyttiga saker.(!)


As if I never existed.

Publicerad 2009-12-07 19:29:50 i Allmänt,

Nåja, så fick jag också se den. New moon. Jag och Elin drog till stan och när vi skulle inhandla lite smått och gott märkte vi att butiker är stängda. För det är lördagkväll. Men R-kioski kom och räddade oss lite.
Mmm det var en bra stämning på bion tyckte jag. Muumilimu och suffeli puffi. Filmen var ju nog helt bra. Men vi kom fram till att Twilight filmerna är ju väldigt töntiga. En sån film jag skulle skratta högt till om jag inte läst böckerna. Så jag förstår alla som tycker det är skräp. Det sku nästan kunna vara en lite high school musical feelis över det hela. Alla High school musical filmerna såg jag tillsammans med mina vänner. Jag minns när vi satt i missian på Idas födelsedag. Jag tror vi hade såna där beiga godisar som Benna tyckt mest om. Och glass kanske. Jåå, vi hade ju nå frysta saker också.

Nej hej och hå vad tiden går nu börjar ju halv åtta hos mig.

världen är full av kontraster

Publicerad 2009-12-05 15:03:53 i Allmänt,

Det blir så snabbt mörkt ute. Speciellt om man stiger upp pinsamt sent så tar det inte länge förrän mörkret faller och man bara åhå dit for den dagen typ.
Igår var en fantastisk dag.

Nu är flygbiljetterna till och från Polen bokade. Arma delfinbuss. Vilken diss. Så lätt om de sku ha farit dit. Men nu ser jag fra emot att se Gdansk, Poznan och Warszawa. Sandra, vi måst va riktigt vilda. Kanske lite förnuftiga också. Ska bli intressant att se var jag befinner mig de första dygnen år 2010.

Imorgon blir det det traditionella pepparkaksbaket hos mommo och moffa.

Jag kan ge ett tips. Om du inte har något att läsa så rekommenderar jag Anne på Grönkulla serien. Jag skulle behöva läsa igenom den en gång till. Det var längesedan sist.

Spontanitet

Publicerad 2009-12-01 19:37:44 i Allmänt,

Min dag har varit ytterst angenäm.
Fast jag var tvungen att stiga upp klockan sju för att köra min bil på reparation. Min bil är en krångelpelle. Jag tycker Pelle är ett passande namn. Ibland kallas han sweet baby zebra.
Nå, jag störtade till simhallen och joina mommo och moffa. Trevligt. Sedan for jag hem till dem och åt ålandspannkaka med jordgubbsås och grädde.
Min skoldag började officiellt halv tolv. Men inofficiellt tjugo före ett. På min enda lektion idag räknade jag matte. 
 
Jag har börjat spontanbaka lite. eller det kanske man nog oftast gör.

Imorgon denna tid borde guyaneserna vara hemma. Helt knäppt. Som några minuter bort. Vet ni hur underlig känsla det är?

Det är lite strul med Polenresan. Men förhoppningsvis kommer vi fram. Jag vill ju tro att omvärlden är vänlig. Att man vill hjälpa sina medmänniskor.
Jag har kommit till denna insikt många gånger under den senaste tiden: I´m spontanious. Jag skulle nog ha befunnit mig i Långtbortistan flera gånger om inte människor tar ner mig till jorden nu som då. Då jag får mina spontanious moments. Men jag genomför dom nog ibland också.
Min man kan inte vara lika spontan som jag. Eller jåå, de sku bli vilt.

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela