"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

Hurtig ska man vá...

Publicerad 2009-02-25 20:28:42 i Allmänt,

Det heter väl sportlov för att man ska vara sportig kanske. Jag har lyckats väldigt bra. I måndags var jag till bottniahallen och sprang. I gymmet var det tre afrikaner.  Igår var jag och Emelie riktigt hurtiga och tog bussen cirka klockan nio till simhallen. Jag hade linser. alltid blir jag rädd att de ska smälta. Kan de göra det?
efter väldigt många om och men så valde vi att gå och äta på Chili och Lime. Wuuhuu. De var riktigt många kineser/japaner där.
Bibliotek tycker jag om. Skaffade just ett kort till Vasa stadsbibliotek. Wau. Där skulle jag kunna spendera många dagar. Dit ska jag fara då jag ska läsa till studenten om tiotals år.

Just nu är jag i Kajaana. Vad ryskt det var här. Flera saker står på ryska. Yeah, I like russian people.  Tänk att detta är i Finland. Nu fattar man hur viktigt finska är. Svenska kan ju typ ingen här. Jag ska nog lära mig finska i sommar.

Jag brukar skämmas för gamla blogginlägg jag skrivit. Alltså inte riktigt jätteskämmas men lite. Jag uttrycker mig så konstigt ibland.

Okej, segla lugnt allihopa.

Jag glömde min kamera!

Publicerad 2009-02-17 19:52:31 i Allmänt,

det är  riktigt skönt att va i skolan. Eller så inte. Lepo.
men jag och christina hade blixtkrig idag på samhällslära. Kapten Mannerheim var en groda. Jag utser mig själv till vinnare i kriget. För jag hade laser, kanonkulaor, hagelgevär och gas plus napalm. Men det tyckte inte C. om för hon sa att det tar ju sjukt. Så då kände jag mig elak.
Idag då vi stod och pratade om resultatet i ett matteprov så sa han: Du e bättre än mig och min mamma, när hon kände sig dålig. Det var så fint sagt för han menade det verkligen. det var så ärligt och rent. Mitt hjärta.
Mitt hjärta brukar hoppa till ganska ofta. Av sorg och av lycka.
Jag var på KGB möte idag. Månadens person ska jag skriva om. Och jag vet exakt vem jag ska ta.

Hohoo jag måste bara säga att ibland kommer jag på att människor är fina. Så fruktansvärt fina att jag skulle kunna titta på dem i evighet. Man riktigt känner deras... någonting som man inte kan sätta fingret på. Kanske utstrålning.

jag har just läst ut boken "Kärlek som befriar" (Francine Rivers)
Läs den snarast. Och ditt liv förvandlas på ett eller annat sätt.

Jaha. (I´m freezing my heck off)

Publicerad 2009-02-15 10:14:11 i Allmänt,

Äldstes dag. Jaha.
Det var som på konvent.
Men jag skrattade nog lite mer,
och Elin och Fia dök upp. Och det känns som
att vi lämnade spår efter oss.

Igår var jag, Frida, Jonas och mamma på loppis. På riktigt många. Men vi hittade inte det vi sökte. Jag förstår inte riktigt att vi är en sådan familj som far och åker slalom på sportlovet. detta år. Men slalom tycker jag inte så mycket om. Det är ju livsfarligt. Senast jag åkte slalom tänkte jag att om jag överlever den här dagen så ska jag aldrig mer åka slalom.

Tack elin för igår. Jag skratta och grät.

En dag jag kände mig vacker.

Publicerad 2009-02-12 21:28:41 i Allmänt,

Idag har det varit Penkkis. Roligare än förra året. Men så mycket sorgligare. Men ändå bra för nu känns det på något vis som en nystart. Jag är inte full längre. (Jossan fattar, bra sagt kom jag på nu i efterhand).  Imorgon blir det Äldstes dag i Skatila. Wow.


Jag hade en så fin känsla idag. Jag satt i Elins rum och såg på tre själar som jag beundrar. de var så fina då de for omkring och irrade lite. Och jag kände mig riktigt glad. Och dom var riktigt snygga. Jag tycker om att iakttaga människor. Det kändes inte som i en film. Bättre.
Ett tackkort till tårtan =)

     Pappa fråga idag om jag gått in i en ny fas i mitt liv. Han tyckt jag så ut som en punkare.

(Till dig Christina)

Publicerad 2009-02-09 16:37:56 i Allmänt,

Jaha.
Penkkis på torsdag. Jag är nyfiken på vad våra abiturienter lyckats skrapa ihop för plågor i år.  På fredag ska jag på äldstes dag i Skatila. Wuuuuhuu, the place to be liksom. jag fattar inte att jag betalat tjugo pengar för det. Fast jag måste erkänna att jag är riktigt förväntansfull. Som jag ofta brukar vara. Men verkligheten tillmötesgår inte mina förväntningar så ofta när det gäller sådana här saker.
jag har varit på Bio, Australia. Heffa leffa. Fia var mitt sällskap och vi hade en riktigt bra plats.(Fast vi va typ 8 stycken där så nog skulle vi ju ha fått välja.) Jag satt och diskuterade filmen idag.  jag rekomenderar nog att du ska se den om du tycker om att fara på biograf.

Jåå, hördu jag blev riktigt stolt över mig själv idag. Min religionslärare tyckte att mitt essesvar på "Är bibelns syn på homosexualitet tillämpbar i dagens Finland?" var riktigt bra. Mycket avancerat resonemang. Åhå. Jag blev så rörd. Jag är inte bra på att ta emot beröm. Jag är inte heller bra på att ge beröm.

Jag tycker om mina modersmållektioner. Då vi får sluta tidigare eller då rätt sällskap infinner sig.  Mhm.



Nämen si vem som kom hit.

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela