"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

Mitt hjärta

Publicerad 2009-05-26 20:39:53 i Allmänt,

Vilken fantastisk dag! Livet spirar.
Tänk att människor bryr sig om mig.
Ett av mina favoritställen jag har nu är Christinas bil. Vi är så vilda.


Jaaaa! Ich habe eine sallatslande.

Publicerad 2009-05-24 15:04:13 i Allmänt,

Så snart jag vaknat idag bestämde jag mig för att så alla frön jag inhandlat på Plantagen.
Nu är jag färdig. Det tog en stund, men jag hoppas att åtminstone någonting kommer upp ur jorden. Jag kanske inte är så finurlig på sånt här med frön. Till exempel så hade jag köpt en del som "ger skörd året efter sådd" Åh,, nej tänkte jag då. Rikligt med vatten, sol och kärlek så skall det väl nog funka. Jag tycker om att ha gröna fingrar.
I sommar ska jag vara brun. Men inte svettigt-efter-en-heldag-på-stranden brun utan sprungit-lekt-levt-livet brun precis som när jag var liten. Det kan bli svårt med tanke på den allt för närmare läsningen till studenten. (Jaa, tänk att jag kan säga så).
Jag skulle vilja ha en hängmatta.



skenet kan bedra

Publicerad 2009-05-11 20:39:15 i Allmänt,

Idag har jag spenderat en ganska lång tid på biblioteket i Vasa. jag har sagt det förr men wau vad bra uppfinning bibliotek är. Om jag studerar i Vasa ser jag fram emot att gå dit och sätta mig ner i ett av båsen. där ska jag känna mig stor och vuxen när jag skriver min uppsats om telefonkatalogens vita sidor. Men idag var alla de båsen upptagna så jag tog en plats tänkt för de somm ska läsa tidningar. Jag tog fram mitt bubbelvatten med smak av blåbär. Nu måste jag vara diskret tänkte jag. Kolsyran kommer att ha väldigt mycket ljud. Jag skruvade upp korken och var så upptagen med att kolla runt mig i fall det skulle komma någon näsvis bibliotekstant att jag inte märkte hur det sprutade över. Jag blev våt. Golvet blev vått.  Jag torkade av mig med mina thights som jag hade i väskan.

efter allt bubbelvatten fick jag ett stort behov av att gå på vessa när jag var där. Efter en stunds letande hittade jag den. Det kostade 50 cent.  I med pengen och så öppnade jag dörren. Vilket sken! Helt ljusblått. I spegeln såg jag helt grå ut förutom mitt hår som fått en svagt gul gärg. Samma sak med tänderna. Mhm, vilket spännande avbrott i vardagen tänkte jag.


Grattis min vän till ditt körkort
.Nu kan vi börja kryssa av i listan.


Om jag öppnar mitt hjärta så ser jag dig

Publicerad 2009-05-06 21:15:37 i Allmänt,

Kan någon berätta sanningar för mig.
Jag tycker så mycket om att lyssna på sanningen. vägen. livet.
Läs ordet ikväll. Lev i ordet.
Ja jag säger det till mig själv

"Ja dom säger att det här är bra för oss.
Vill du följa eller spikas på ett kors?"
dileva

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2009-05-04 15:38:50 i Allmänt,

Vilken fantastisk klassresa vi hade. Den blev faktiskt mycket bättre än jag trott. Tack. allt vi fick se och allt vi fick göra.
Skönt att vara hemma i sin trygga lilla värld. Vad är frihet?


Rastställe i Polen


En fin man...

.
...i en fasansfull värld



En ryss. En Amerikan. En engelsman.
I Berlin


Vadstena

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela