"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

Flytt

Publicerad 2013-05-28 14:41:46 i

Idag har vi tömt mitt rum på skolhusgatan. Så nu sitter jag här i mitt tomma, rengöringsdoftande rum och lyssnar på spellistor från sommaren 2011. Flyttlasset går till Kvevlax på obestämd tid ;)
 
 
 

Nässlor

Publicerad 2013-05-27 11:54:45 i

I år gör jag ett nytt försök. Förra året kämpade jag så tappert och samlade ihop en del brännässlor men så glömde jag bort dem i en plastkasse på balkongen. Eller jag glömde bort dem någon dag och sedan var det lite för sent att göra något åt dem och inte kom jag mig iväg och plocka nya heller. Men i år har jag redan plockat och placerat ut dem för att torka. För den som inte visste så är brännässlor en oerhört bra växt. Järnrik och blodrenande är bara förnamnet. De torkade nässlorna planerar jag bland annat att använda i bröd och som te.

Sådant

Publicerad 2013-05-23 09:42:32 i

Snart, snaaart tänkte jag återvända. Jag är fyra praktikdagar, en praktikrapport och ett praktikseminarium borta från absolut sommarlov. Eller får jag helst kalla det sommarlov längre? Jag får ju inte lov från någonting, jag blir utexaminerad. Så kanske jag kan kalla mig arbetslös? Nej usch, orka sätta sig in i fack hela tiden. Jag är glad.
 
För tillfället håller jag även på att flytta. Jag flyttar hem-hem över sommaren. Vart hösten tar mej vet ingen, allra minst jag. Men jag hoppas att det blir trevligt.
 
 
Alltså sommar, vad vore detta land om det inte fick uppleva sommar? Dött, tror jag.
 

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela