"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

Jag minns att jag sprang

Publicerad 2008-09-30 20:13:00 i Allmänt,

Hösten har kommit. oj, så spännande då. Men faktiskt så är det. Denna hösten kommer att vara någonting nytt. Jag känner det i magen. Jag hänger bara med. Ibland blir jag utmanad, men ... det är vad som gör livet.
Den här perioden har jag fjorton timmar rella i veckan. Underbart. Min lärare är en sån inspirerare och så,  ja annars har jag saker att glädja mig över.
Men en sak. Snart far abina och dom kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Jag gläds inte.

Jag måste berätta om igår morse. Jag cyklade till busshållplatsen och det var så idylliskt. Där for jag sakta som en gammal tant genom stenmurarna. Solen bländade mig medans jag hörde på Nordmans Fri. Jag kände mig som om jag var med i en reklam för pensionssparande.


Detta

Publicerad 2008-09-28 19:36:45 i Allmänt,


Ja, detta är då en blogg. Min egen. jag tycker det känns befriande att skriva. För det är ju roligt.
Idag har jag varit på gudstjänst till baptistförsamlingen.  Med min vän Christina. Vi har ett Projekt ser ni.
Nå, ialla fall när det var slut så sprang vi genom centrum. Det blåste och vi såg nästan ingen människa och vi mindes olika saker vi varit med om.
Jag har varit till det nya Piffi kaakamånga gånger nu. Kanske fjorton. För det mesta på mina håltimmar. Det är så roligt att gå i matbutiker, speciellt i citymarket  också. där har dom chokladplattor som man kan vinna 5000 euro i. Fnys.
Idag har min syster varit på barnkalas. Tänk vilka tider det var när man fick gå på barnkalas. på riktigt alltså. Speciellt Emmas, för hon hade häftiga tårtor. jag minns då jag hade ett. Jag låste in mig själv i mitt rum med endast en annan gäst och resten fick inte vara med. taskigt. Fy vad pinsamt för min mamma. jag börjar nästan gråta då jag tänker på det.
Frid

Rufs

Publicerad 2008-09-20 19:46:32 i Allmänt,

Idag har jag gjort någonting gälit. jag har färgat mitt hår. Mörkbrunt. Enligt förpackningen då, men ljusbruntgrått är närmare sanningen. Helt okej faktiskt. Det är inte permanent hårfärg. Men jag har redan lärt mig att tycka om det mer och mer. När jag hade masserat in all färg var det nästan svart. jag var en snutta förskräckt och min bror tyckte jag såg läskig ut.
Men jag är fin. nästan som min gamlafammo.

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela