"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

Hopp

Publicerad 2013-06-19 22:40:00 i

"It's really a wonder that I haven't dropped all my ideals, because they seem so absurd and impossible to carry out. Yet I keep them, because in spite of everything, I still believe that people are really good at heart.”  
               - Anne Frank
                                
 
 
 
 

Sött

Publicerad 2013-06-13 21:08:49 i

Ni vet såna där dagar då man på kvällen tänker "vad har jag egentigen gjort idag?" och kommer fram till att man i stort sett inte åstadkommit någonting. Jag är expert på såna dagar. Allt eller inget. 
Men detta har jag i alla fall åstadkommit de senaste dagarna.
Ikväll kokade jag ihop en kompott på lite bär från frysen. Krusbär, svarta vinbär och lite tranbär. Tänkte att det kunde vara bra att ha.
 
Syskonen hade kalas i söndags och jag fick baka tårta, Yeij! Det blev choklad- och pecannötsmarängbotten med grädd- och vaniljkvargfyllning samt färska jordgubbar. Gott!
 
 
 
 

I was looking for a breathe of life

Publicerad 2013-06-11 19:32:09 i

Livet knallar och går. Jag trivs oerhört på mitt sommarjobb inom äldreomsorgen. Ibland angstar jag lite inför scoutlägret som är på kommande, jag umgås med mina syskon och försöker motionera lite.  Jag hör på feelismusik och läser. Sådant och annat.
 
Om en månad beger vi oss ut på tågluff till Storbritannien. It would be fun they said.
 
 
 
 

Never let me go

Publicerad 2013-06-01 19:59:11 i

Igår var sista dagen i skolan. Det allra sista skolarbetet lämnade jag glatt in. Nu är det bara att vänta på pappren som visar svart på vitt att jag har blivit socionom. Fredagen firade jag kvällen lång med mina kära klasskompisar som också blev klara. Rolig, fin och vild hade vi och solen lyste fint på oss nästan hela kvällen.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela