"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

W.W.J.D

Publicerad 2009-08-12 12:00:06 i Allmänt,

Tisdagen den 11 augusti var en riktigt angenäm dag. Syskonen Rönn åkte till stan för att inhandla nödvändigheter. Vi gick till dressman. Frida tyckte att här kunde Jonas försöka hitta en ny stil. helt lagom tills han börjar gymnasie. Efter en helt galen incident i dressmans provhytt hittade vi mommo och moffa. Vi gick på café. Vi skildes åt och efter flera loppis och biblioteksbesök hittade vi hem. Vi satte oss tillrätta i soffan och såg på "förtrollad".
Spår efter scoutläger suddas inte ut hur lätt som helst. Alla matlagsledare samlades för att diska upp alla trangior och sortera allt skräp och icke-skräp. Jag fick ett armband och Elin två halsdukar. Vi cyklade hem via grillen.
Jag trodde dagen led mot sitt slut men icke sa nicke. Vi for ut å ragga. Till Sandö, där fanns Jesusbussen. Antingen dissade de oss helt eller så var de riktgt inne i filmen de såg på. Bajamaj luktade det i alla fall. Sandö alltså. Och mäcken stänger tio på tisdagar så inte fick vi någon glass heller. Hurja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela