"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."

slow is smooth and smooth is fast

Publicerad 2013-11-15 11:59:12 i

De senaste två veckorna har varit fullproppade med program. Första veckan hade vi teambuildning på schemat. Vi fick en massa olika uppgifter, allt från att göra gräddglass till att bygga katapult. Vi har gjort en hemsida där vi samlat veckans alla projekt. Vi fick även i uppdrag att varje dag framföra en mamma mia musikal på lunchen i skolan samt göra en musikvideo med en egen låt. Ta en titt! http://hellweek.tk/
 
Den andra veckan spenderades i Nurmes och vi gick wilderness advanced first aid. Superlärorikt och superintressant. Vi hade långa skoldagar och kvällarna ägnades åt att plugga. Vi hade nämligen ett prov sista dagen. Kursen gick på engelska och våra amerikanska utbildare Brad och David var väldigt duktiga.
 
Kommande vecka kommer vi tillbringa i sysalen, med bland annat tovning och utrustningsreparation på temat.

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-11-17 21:16:47

Haha - klockren musikal! Jag är inte säker, inte var du väl en av nunnorna?

Svar: hah! nejnej de va ja inte :)
Malin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

En glimt av livet genom mina grågröna ögon. Bor: Kvevlax Gör: Nordiskt friluftsliv Gillar: scouta, sommar, läsa, tänka på livet, baka, koka, människor, skratta, random saker, feelismusik, att bli inspirerad. Tänkvärt: det bästa du kan göra med det bästa du har är att dela med dig.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela